Internationale Wijnmarkt

De wijnmarkt in het centrum van Groesbeek kunt u bezoeken op zaterdag 23 en zondag 24 september van 13.00 tot 19.00 uur.
Ruim 75 wijngaardeniers, wijnkopers en importeurs presenteren vanuit mooie pagodetenten de beste en nieuwste smaken (meer dan 250 soorten) en nog veel meer. Bij aankomst kunt u bij de stand voor het Gemeentehuis voor € 12,- Vriend van de Nederlandse Wijnfeesten 2017 worden. U ontvangt een bandje en kunt dan bij alle stands die op de Wijnmarkt staan opgesteld Proefmaatjes à € 1,– per stuk kopen en al rondlopend en proevend kennis maken met de beste nationale, maar ook internationale wijnen.
Vriendenkaarten zijn twee dagen geldig!

De Wijnmarkt is tijdens de wijnfeesten op zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 19.00 uur. De Wijngaarden zijn op zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur open. Er is sfeervolle muziek met diverse andere activiteiten zoals ‘kunstzinnige nieuwe ambachten’ (zaterdag en zondagmiddag), Concours Du Vin, Opening Wijnbouwcentrum, Business meets Wine, ‘Heel Groesbeek Zingt!, Music meets Wine, NK Wijnvatrollen. Natuurlijk zijn de winkels in het centrum op zondag ook geopend.
U kunt uw bezoek aan de wijnmarkt ook combineren met een wijnworkshop, een diner en Music meets Wine.